PRINT UW EIGEN ONTWERP - ONTVANG EEN OFFERTE

Voor het printen van uw eigen 3D model, kunt U het formulier hieronder invullen.

Wat hebben wij nodig? 

♦ Een link naar het 3D model. Dit kan een link naar thingiverse.com zijn, of een wetransfer als U zelf iets ontworpen heeft. (Vanwege bestandsgrootte verzoeken wij een link naar het bestand)

♦ Geef uw te printen object een projectnaam.

♦ Kies het type materiaal waarmee het object geprint moet worden. PLA is het meest gebruikte materiaal en het meest geschikt voor fun objecten voor in huis. Dit materiaal is minder geschikt voor buiten aangezien het biologisch afbreekbaar is.

♦ Als laatste vult U het bericht veld in. Vermeld hier bijvoorbeeld hoeveel stuks U geprint wilt hebben, de kwaliteit (high, medium, low), en de grote van het object (of vermeld dat het geprint moet worden zoals het model is kwa grote, dan wordt geen schaling toegepast). 

Belangrijk: De maximale afmeting die wij kunnen printen op dit moment is: 21cm breed, 23cm lang, 21cm hoog.

TIPS: 

- Kwaliteit: Dit geeft aan hoeveel details er in een object zitten (laag hoogte<TODO: blog post over details>). Hoe meer details hoe langer een print duurt. 
- Grootte: Sommige objecten zijn te groot om te printen, deze zullen geschaald moeten worden om geprint te kunnen worden. Ook heeft de grootte effect op de print tijd, hoe groter het object hoe langer het duurt om geprint te worden. 

    Contactgegevens


    Projectgegevens